Direct naar paginainhoud

Kom ook naar de 3e netwerkbijeenkomst Almeers Preventieakkoord

Werk jij mee aan een gezond Almere? Of heb jij een gezond idee voor de stad? Wil je samenwerken en inspiratie opdoen? Of wil je een aanvraag doen om jouw gezonde initiatief op te zetten of te versterken? Kom dan naar onze derde netwerkbijeenkomst op 15 december 2022 van 15.30 tot 18.00 uur

 

Waar: Businesslounge van Topsportcentrum in Almere Poort

Voor wie:  Initiatiefnemers en partners van het Almeers Preventieakkoord en alle Almeerders en organisaties die een idee hebben voor een gezond Almere.

 

Aanmelden

Stuur vóór 7 december een mailtje naar preventieakkoord@almere.nl om je aan te melden. Heb je iets nodig en zijn er wensen zijn om de bijeenkomst optimaal te kunnen bijwonen, vermeld dat dan bij je aanmelding.

Samen aan de slag voor een gezonder Almere

Het Almeers Preventieakkoord stimuleert een gezonde leefstijl in de hele stad. Zodat Almeerders gezond kunnen leven, wonen, werken en uitgaan. Via het Almeers preventieakkoord is er geld en hulp beschikbaar voor initiatieven die bijdragen aan een gezonde stad. Het afgelopen jaar zijn er al veel gezonde initiatieven gestart en voortgezet voor een gezond Almere. En ook in 2023 gaan we door. Doe jij ook mee?

Programma 3e netwerkbijeenkomst

16.00 – 16.10 uur: Inloop en ontvangst met een hapje en drankje
16.10 – 16.25 uur: Toelichting en update Almeers Preventieakkoord en mogelijkheden voor ondersteuning
16.25 – 17.00 uur: Korte pitches van lopende initiatieven
17.00 - 17.45 uur: Verder kennismaken en plannen smeden met een gezond hapje en drankje
17.45 – 18.00 uur: Afsluiting