Direct naar paginainhoud

Doe mee met de nieuwe zonnepanelenactie

Met veel mensen tegelijk zonnepanelen inkopen en plaatsen is goedkoper en makkelijker.

Een monteur staat op het dak en plaatst zonnepanelen

Samen met Regionaal Energieloket organiseren we een nieuwe collectieve inkoopactie voor zonnepanelen. Dit betekent dat een heleboel mensen tegelijk zonnepanelen kopen en laten aanleggen, waardoor het goedkoper en makkelijker is. Bij de zonnepanelenactie krijg je gratis advies en een persoonlijke offerte die je niet verplicht om iets te kopen. Ook wordt het uitzoekwerk voor je gedaan. Dat doet een vakspecialist die is gekozen op basis van ervaring, garanties, keurmerken en prijs. Inschrijven voor de actie kan tot 10 juni.

De zonnepanelenactie

Als je je inschrijft voor de actie, bekijkt de persoon die verstand heeft van zonnepanelen plaatsen eerst wat er mogelijk is bij jouw huis. Bijvoorbeeld hoeveel zonnepanelen er passen en op welke plek ze geplaatst kunnen worden. Kort daarna krijg je de persoonlijke offerte. Hierna besluit je of je de zonnepanelen laat plaatsen.

Meer informatie en inschrijven

Op de actiepagina van Regionaal Energieloket vind je meer informatie over de actie en kun je je inschrijven. Ook kun je de online informatieavond terugkijken. Ga hiervoor naar de actiepagina op de website van Regionaal Energieloket

Over Regionaal Energieloket

Regionaal Energieloket helpt woningeigenaren en huurders met energie besparen en het verduurzamen van de woning. Regionaal Energieloket werkt in opdracht van de gemeente Almere.