Direct naar paginainhoud

De Podcast Luister Lookout

Een groene en gezonde wereld begint in je eigen stad. Nergens in Nederland bouwen ondernemers en bewoners van zo dichtbij mee als in onze stad. Verhalen van bewogen Almeerders hoor je in de Groen en Gezond Almere Podcast.Luisteren naar de bijzondere verhalen in deze podcast kan nóg beter op een bijzondere locatie. Daarom opende wethouder Jan Hoek op 1 september de Luister Lookout! Gedurende de hele maand september kun jij de podcast luisteren vanaf een unieke locatie, aan het Weerwater. De bijzondere schommelbank is tweedehands (duurzaam) en de borden zijn zo duurzaam mogelijk geproduceerd. De planten zijn ook van een lokale ondernemer.

De podcast

Tijdens de Groen en Gezond Almere Podcast worden in twee series verschillende thema’s behandeld die in de wereld van nu en morgen relevant zijn. We spreken mensen die iets bijzonders doen in de stad en met hun initiatief bijdragen aan de uitdagingen in de wereld. Kookboekenschrijfster, TV-kok en betrokken Almeerder Nadia Zerouali presenteert de podcast.

Deel je bezoek

Ben je komen kijken, schommelen en luisteren? Deel met ons je Lookout-moment via @groenengezondalmere op Instagram, Facebook, LinkedIn of Twitter.