Direct naar paginainhoud

Meedoen

Op deze website vind je veel groene en gezonde initiatieven van Almeerders en ondernemers. Toch kennen we lang niet iedereen die groen bezig is en nodigen je daarom uit om jouw verhaal met ons te delen. Heb jij een groen of gezond initiatief dat wij met de hele wereld mogen delen? Laat het ons weten!

Jouw verhaal

Vul onderstaand formulier in en vertelt wat je doet. Wij maken een selectie van de verhalen en nemen contact met je op. Kiezen we jouw verhaal, dan vragen we je om meer informatie met ons te delen, we schieten een leuk plaatje en gaan live! Wij zijn er klaar voor, jij ook?

Een kickstart

Heb jij een goed plan of oplossing die bijdraagt aan de groene stad van de toekomst? Dan willen we je zelfs helpen om dat plan te realiseren. We kunnen je verder helpen met een financiële kickstart en zetten je natuurlijk in de spotlight. Meer weten? Kijk bij Floriade Parade over onze kickstart.

Meedoen met Groen en gezond

Vertel je verhaal

De gemeente Almere wil graag enkele persoonsgegevens van jou hebben om contact met je op te nemen over Groen en Gezond. Door dit formulier in te vullen en op verzenden te klikken, geef je toestemming voor de verwerking van persoonsgegevens voor dit doel. Jij hebt altijd het recht om jouw toestemming weer in te trekken. Jouw gegevens worden niet gedeeld met derden. Bekijk voor meer informatie​ over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan het privacy statement.