Direct naar paginainhoud

Trainen als een topsporter met Almere City FC en je collega's

Almere City FC strijdt niet alleen op het voetbalveld, maar zet zich ook daarbuiten in voor een fitte stad. Dat doen ze onder andere door actief partner te zijn van het Almeers Preventieakkoord, maar ook door het vitaliteitsprogramma de 'Fitste Club.' Met de  'Fitste club' ga je samen met collega's trainen als een topsporter met als doel de Almere City Run. Het Almeerse bedrijf Enreach doet mee: Al een kwart van de medewerkers traint samen. 

 

Met de 'Fitste Club' kunnen medewerkers van deelnemende bedrijven in beweging komen en blijven.  De medewerkers van het 'homegrown' Almeerse bedrijf Enreach trainen bij aangesloten Almeerse sportpartners en nemen deel aan sportieve challenges en Almeers sportevenementen. Dat doen ze óók onder werktijd op het hoofdkantoor in Almere. Verder krijgen ze tips op het gebied van energiemanagement en voeding, met hulp en ondersteuning van Almere City FC. Het uitgangspunt is dat een vitale medewerker ook een blije medewerker is.  

Martijn Kos is vitaliteitsmanager bij Almere City FC; 'Ik zet mijn ervaring op het gebied van sport en bewegen vol enthousiasme en energie in voor het

Fitste club programma. Dit met als doel de verbinding met de businesspartners, haar werknemers en onze sportpartners/-verenigingen verder te versterken op het gebied van vitaliteit, gezondheid en sport.'

 

Heb je als bedrijf ook interesse deel te nemen? Neem dan eens contact op met Almere City FC. Het 'Fitste club' programma wordt mede mogelijk gemaakt door het Almeers Preventieakkoord.