Direct naar paginainhoud

Regionaal Energieloket Almere

  We werken als gemeente samen met het Regionaal Energieloket: een digitaal platform met alle informatie over energiebesparing en verduurzaming, voor inwoners, ondernemers en VVE’s in Almere. Het Regionaal Energieloket is een onafhankelijke organisatie die samenwerkt met meer dan 100 gemeenten in Nederland. Het loket heeft ook een klantenservice waar je terecht kunt met vragen over energie besparen en verduurzamen.

   

  Je kunt terecht bij het Regionaal Energieloket voor informatie over:

  Inkoopacties en huisscan

  De gemeente organiseert samen met het Regionaal Energieloket regelmatig collectieve inkoopacties voor woningeigenaren, bijvoorbeeld voor isolatie, zonnepanelen of warmtepompen. Bij de inkoopactie krijg je vrijblijvend advies en een persoonlijke offerte. Je zit nergens aan vast. Jij beslist uiteindelijk of je de installatie laat uitvoeren. Kijk op het Regionaal Energieloket welke acties er zijn.

  Ook kun je op de website van het Regionaal Energieloket een gratis huisscan doen. Met de huisscan zie je gelijk hoe je kunt besparen op je energierekening. Doe de huisscan op het Regionaal Energieloket.

  Zakelijk energieloket voor ondernemers en bedrijven

  Voor ondernemers en bedrijven in Almere is er het zakelijk energieloket. Hier vind je onder andere informatie over: